Kreetalle lokakuussa!

Kreetan kurssista kysellään juuri nyt paljon. Syksyn kurssi on lokakuussa ja kevään toukokuussa. Syksyn kurssilla on pari paikkaa, kevään kurssilla monta. Nyt kannattaa olla nopea!

Kirjoittaminen onnellistuttaa. Tämän porukan lentäväksi lauseeksi muodostui Sadun toteamus: Kukkokin kiekuu vaikkei se *** osaa.

Kurssilla kirjoitetaan – NLP-henkisesti, irrottaudutaan kirjoittamisen lukoista ja esteistä ja tehdään monenlaisia kirjoitusharjoituksia. Yleisön pyynnöstä kurssilla on paljon harjoituksia, jotka pureutuvat omaan elämään. Kurssi on ekotilalla Vamosissa, pienessä kylässä.

Tässä lisätietoa kurssista: https://kreetanmaku.fi/kirjoittamisen-iloa-aarteiden-saarella-loyda-ilo-ja-vapaudu-kirjoittamisen-lukoista/

Kreetan saari on kiinnostava, kiehtova ja ainutlaatuinen. Merja Tuominen-Gialitaki, Kreetan-tuntija, vie meitä saaren kolkkiin, jonne normituristi ei pääse. Merjan matkassa ei ole tylsää. Kirjoituspaja voidaan pystyttää yhtä hyvin vuoristokylän mummon ravintolaan kuin Vamosin kylän kahvilaan.

Luen parhaillaan hitaasti nautiskellen Niko Kazantakiksen kirjaa Kerro minulle Zorbas (ranskasta suomentanut Vappu Roos). Kirja vie nopeasti omasta arjesta kreetalaisiin tunnelmiin. Olemme kolmen naisen kehittymisryhmässämme lukeneet kirjaa ääneen, sillä ääneen lukeminen on hoitavaa ja ilahduttavaa.

Aion ottaa kirjan mukaan Kreetalle ja lukea siellä – myös kurssilaisille. Zorbas on kiinnostava persoona, jonka elämänfilosofiassa riittää makusteltavaa.

Olispa jo lokakuu! Ja kohta se onkin. On hyvä, kun on jotakin, jota odottaa.