Kirjoittamaan!

Huhtikuulle tarjolla kolme kirjoittajailtaa, kaikki Teamsissa! Tule mukaan oppimaan ja innostumaan!

*11.4. Etsitään iloa kirjoittamalla! Pieni kirjoittajakurssi, jossa teemana ilo ja hauskuus, jota kirjottaminen voi tuoda. Kirjoitusharjoituksia ja yksi NLP-harjoitus. Kun ilmoittaudut terhi.friman@pispala.net, saat ennakkotehtävän. Ilta on kello 17-19.30. Kurssin hinta 25 euroa.

*17.4. Millainen on tarinallinen tietokirja? Miten luon tarinallisen tietokirjan ja mitkä ovat tämän hetken trendit markkinoilla? Kurssi sopii kaikille, joilla on tekeillä tai suunnitteilla tietokirja. Myös tähän kurssiin liittyy ennakkotehtävä, jonka saat ilmoittautuessasi terhi.friman@pispala.net. Kurssi on kello 16-18.30 ja sen hinta on 32 euroa.

*23.4. Kirja tekeillä! Miten avaat kustantamon oven? Entä, jos teet omakustanteen? Miten markkinoit omaa kirjaasi ja kuinka saat sille näkyvyyttä? Ja tärkeä asia: miten pääset yli julkaisemisen kynnyksestä vähin peloin?  Miksi kannattaa palkata kustannustoimittaja apuun? Tämä yhden illan kurssi sopii niille, joilla on joko kovalevyllä tai suunnitteilla kirja. Hyviä, toimivia vinkkejä! Hinta 32 euroa. Aika kello 17-19.30