Bloggaamaan? Miksipä ei.

Hyvä blogi voi olla yrityksen kulmakivi. Hyvä blogi voi olla asiantuntijan väylä jakaa omaa osaamistaan. Hyvä blogi saattaa tuoda euroja. Kiinnostava blogi voi toimia käyntikorttina taikka keskustelunavaajana.

Tarinallinen blogi on hyvä valinta, sillä tutkimusten mukaan sen äärellä viihdytään pitkään. Tarina myy ja se jää mieleen.

Asiantuntijablogeissa kirjoitetaan usein opinnäytemäisesti. Lähdetään liikkeelle yleisestä ja taustoitetaan asiaa tyyliin ilmastokriisi on aikakautemme globaali ongelma. Yritysblogeissa puolestaan koetetaan turhan usein myydä, myydä myydä sen sijaan, että kerrottaisiin, minkä ongelman yrityksen tuote tai palvelu voi ratkoa.

Hyvä nyrkkisääntö on, että blogissa kannattaa mennä suoraan asiaan – kiinnostavasti, koukuttavasti, konkreettisia ajatuksia tarjoillen. Mutta miten temppu tehdään?

Tule mukaan kuulemaan, millaisia eväitä minulla ja Inuit Oy:n Antti Kannolla on tarjota bloggaamiseen!

Lisätietoa tässä:

Bloggaamalla rahaa? Bloggaamalla huomiota omalle asiantuntijuudelle?✅Kahden illan blogikurssi Google Meetissä 22. ja 29.3. klo 17.30-19.30. Vinkkejä blogin kirjoittamiseen ja ideointiin minulta, teknisiin asioihin someasiantuntijalta – Inuit Oy:n Antti Kanto.Kurssiin liittyy ennakkotehtävä ja välitehtävä. Kurssin hinta 70 euroa sis alv. Ilmoittaudu 15.3. mennessä.#blogikoulu#kirjoittajakurssit#bloggaamallarahaa