Terhin palvelut

*Sähköpostikurssi, omaelämänkerrallinen. Saat kerran kuukaudessa tehtävän ja ohjeet sekä ohjeita myös taustoittamiseen. Mukana tulee yksi kirjoittamista tukeva NLP-harjoitus, joilla voit muuttaa kirjoittamiseen liittyviä tunteita tai löytää motivaatiota. Kurssi alkaa 25.1. ja kestää koko vuoden. Jos haluat, saat joka tehtävään neuvoa, tarvittaessa Google Meetin tai whatsappin kautta. Voimme myös jutella kokonaisen julkaisun rakentamisesta. Kurssin hinta on 350 euroa, alv 0, voit maksaa kahdessa erässä.

*Sähköpostikurssi, NLP-henkinen. Kurssilla saat joka viikko kuukauden ajan NLP-harjoituksia ja meditaatioita. Tehtävät ovat pääosin kirjoittamista. NLP auttaa löytämään uusia näkökulmia, saavuttamaan tavoitteita ja purkamaan turhia uskomuksia. Kurssi alkaa 01.02. ja se kestää kuukauden. Kurssin hinta 60 euroa, alv 0.

*Rentoa kirjoittamista Ahjolan kansalaisopistossa, kurkkaa ahjola.fi . Kurssi alkaa 1.2. Huom. On mahdollista, että kurssiin tulee muutoksia koronarajoitusten takia.

Tule oppimaan, millaisin eväin luot hyvän blogin ja pidät sitä mallikkaasti!Minun ja someguru Henna Ihalaisen kurssi, 15.2. ja 22.2. verkossa. Sisältää ennakkotehtävät, välitehtävät ja mahdollisen palautteen. Kurssi on kello 17-19.Kurssin hinta on 75 euroa, sis alv. Ilmoittaudu 6.2. mennessä terhi@metsaanmeni.fi#hyvänblogineväät#blogikurssi#bloggaaparemmin#kirjoittajakurssit

*Hauskaa kirjoittamista Tampereella sunnuntaina 20.02.2022. Kirjoittaminen voi olla hauskaa ja iloista, huonosti kirjoittaminen on sallittua ja aliarvostettua! Kirjoitetaan yhdessä klo 14-18. Kurssin hinta on 25 euroa per henkilö. Paikka ilmoitetaan myöhemmin.

*Joogaa ja kirjoittamista Oulunsalossa. Joogaguru Rita Porkka vetää joogat ja minä kirjoittamisen harjoitukset sekä iloa tuovat NLP-harjoitukset. Kahden päivän kurssi 9.-10.4.2022. Tarkempi ohjelma myöhemmin. Voit ilmoittautua jo nyt. Kurssin hinta on 205 euroa. Sis alv.

*Kesällä pidämme kouluttajakaveri-joogaopettaja Irene Pakkasen kanssa kahden päivän kurssin. Paikka mahdollisesti tuttu Rautalampi tai jokin muu. Kysele lisää.

Ilmoittaudu kursseille mahdollisimman pian!

TILATTAVISSA NÄMÄ:

KIRJOITA PAREMMIN! Kurssi sinulle, joka kirjoitat työssä tai vaikkapa taloyhtiön edustajana. Opi, miten saat pienin keinoin tekstistäsi luettavaa ja sujuvaa. Hyvä tekstiluetaan ja se jää mieleen. Kahden tunninkurssi voidaan pitää lähikurssina tai verkossa. Mahdollisuus palautteeseen omasta tekstistä. Huom. Palaute on rakentavaa ja kannustavaa.

pALAUTEPALVELU. Kun haluat kehittyä kirjoitajana, palaute auttaa. Annan rakentavaa ja kannustavaa palautetta ja ehdotuksia. Hinta 4000 merkin kirjoituksen palautteesta 45 euroa, alv 0. Palautteen saat joko meilillä tai whatsappina.

Menestystarinoiden Ville Holm kirjoitti Linkkarissa tänään näin. Julkaisen hänen luvallaan.Haluatko tulla aktiivisemmaksi ja paremmaksi kirjoittajaksi?Kirjoitustaidosta on paljon hyötyä:1) Voi ilmaista itseään2) Voi saada töitä tai asiakkaita3) Voi luoda ystävyyssuhteita4) Voi saada kävijöitä hakukoneista (hakukoneoptimointi)5) Kirjoittaminen on sitä paitsi kivaa!Kirjoitin viime vuonna 0 (nolla) blogikirjoitusta. Osallistuin vuoden vaihteessa Terhi Friman:n kirjoituskurssille.Ja nyt olen helmikuun alusta tähän päivään mennessä kirjoittanut niin monta blogikirjoitusta, etten pysy enää laskuissa! Varmaankin jotain 30 kpl.Eli, jos haluat asiakkaita, saada töitä tai ystäviä, niin sinun pitää osata kirjoittaa.Terhi auttaa!

Kuva Arja Sigfrids

TARINAPAJA – -opi kirjoittamaan tarina! Viisi kertaa koulutusta verkon kautta tai kaksi kertaa kasvotusten ja sähköpostilla. Opi kirjoittamaan tarina ja vapautumaan kirjoittamisen lukoista, saa palautetta omasta tekstistäsi. Kurssin hinta on 190 euroa (sis alv). Kysy lisää terhi@metsaanmeni.fi

ASIAKKAAN SILMIN! Yrittäjille koulutus, jossa katsotaan sekä yrityksen viestintää (some, kuukausikirjeet, esitteet) asiakkaan silmin sekä mietitään itse yritystä ja sen toimintaa asiakkaan näkökulmasta. Hyvä teksti huomataan ja se jää mieleen, samoin hyvä yritys houkuttelee tuotteillaan ja esiinpanollaan asiakkaat ostamaan. Kysy lisää terhi@metsaanmeni.fi

BLOGIKURSSI. Miten kirjoitan kiinnostavan blogin? Miten usein yritysblogia kannattaa julkaista? Tarinallisuus blogin vetonaulana. Tekijänoikeusasiat. Valokuvan käyttö blogissa. Kysy lisää terhi@metsaanmeni.fi