Terhin palvelut ja kurssit!

VIESTINTÄKARTOITUS. Jokaisella yriyksellä pitää olla viestintäsuunnitelma. Anna minun auttaa suunnitelman tekemisessä! Lähdetään liikkeelle kartottamalla viestinnän tarve ja sopivat kanavat.

Kokeneena toimittajana ja viestintäosaajana tiedän, milloin kannattaa viestiä, miten ja missä. Kartoituksen hinta 95 euroa + alv. Kun sovimme pidemmästä viestintätyöstä, vähennän kartoituksen hinnan.

SUJUVA JA NAPAKKA BLOGITEKSTI TAI KUUKAUSIKIRJE asiakkaan ajatusten/materiaalin pohjalta, pituus noin 2000-3000 merkkiä, 250 euroa

PALAUTEPALVELU

Haluatko saada kokeneelta ammattilaiselta palautetta, jonka avulla voit parantaa ja selkeyttää omaa tekstiäsi? Annan palautetta noin 2000 merkin tekstistä 40 eurolla, kysy lisää terhi@metsaanmeni.fi

KIRJOITTAMISEN JA NLP:N KURSSIT:

LÖYDÄ KIRJOITTAMISEN ILO

Kurssilla kirjoitetaan, saadaan palautetta omista teksteistä sekä tehdään NLP-harjoituksia, joiden avulla puretaan kirjoittamiseen liittyviä uskomuksia ja kirjoittamisen lukkoja. Kurssin aikana luodaan selkeitä tavoitteita omalle kirjoittamiselle ja mietitään, mistä aikaa kirjoittamiseen löytyy. Kirjoittaminen on hauskaa! Kolmen tunnin koulutus asiakkaan tiloissa.

Hinta 450 euroa + alv

terhi@metsaanmeni.fi

BLOGGAA PAREMMIN

Kurssilla saat vinkit siitä, miten kirjoitat kiinnostavia blogeja yrityksellesi tai yhdistyksellesi. Kiinnostava blogi tuo myyntiä! Hyvä teksti luetaan ja se jää mieleen! Jokainen teksti kilpailee valtavassa tekstimeressä luetuksi tulemisesta – haluat varmaan, että oma tekstisi luetaan? Millainen on hyvä otsikko, miten blogi aloitetaan koukuttavasti? Millaisia ovat bloggarin sudenkuopat?

Kahden illan kurssi tehtävineen, hinta 650 euroa – alv

terhi@metsaanmeni.fi

Syksyllä 2019 luvassa blogikurssi, jossa on kaksi lähiopetuskertaa ja viikkotehtävät etänä. Pysy kuulolla!

NÄIN TEKSTI PAREMMAKSI

Jokaisen kirjoittajan tekstiä voi aina parantaa! Ja kannattaa parantaa, sillä jokainen teksti kilpailee lukijasta ennennäkemättömän suuresti. Koulutuksessa pohditaan, millainen on hyvä otsikko, mikä on hyvä ja koukuttava aloitus, miten tekstiä kuljetetaan soljuvasti. Lopetuksellakin on väliä!

Tule kurssille oppimaan ammattimaista tekstin tekemistä! Opi nasevan tekstin niksit. Kolmen tunnin koulutus asiakkaan tiloissa.

hinta 410 euroa + alv terhi@metsaanmeni.fi

ÄLÄ JAARITTELE – KIRJOITA HYVÄ UUTISKIRJE!

Hyvä tiedote tai viikkokirje on selkeä ja napakka, ja se luetaan. Mitä hyvässä tiedotteessa on ja mitä siihen ei kannata laittaa? Usein lukeminen loppuu, koska teksti on löysää jaarittelua tai liian makeaa mainontaa.Millainen on kiinnostava viikko- tai kuukausikirje ja kenelle se kannattaa suunnata? Millainen on hyvä viestintäsuunnitelma? Kurssilla puhutaan viestinnästä ja annetaan palautetta kurssilaisen omasta tiedotteesta. Kahden tunnin koulutus tehtävineen asiakkaan tiloissa.

hinta 420 euroa + alv

terhi@metsaanmeni.fi

 

KIRJOITA KREETALLA!

Kirjoittamisen iloa aarteiden saarella –  vapaudu kirjoittamisen lukoista ja rakastu kirjoittamiseen! VAMOS 02.10.2019-10.10.2019

Kurssi sisältää paljon kirjoittamisen harjoituksia NLP-menetelmiä hyödyntäen sekä seikkailuja ja ihanaa ruokaa ja yllättäviä retkiä Kreetan saarella elämysopas Merja Tuominen-Gialitakin johdolla.

Voit tulla kurssille työstämään omaa tekstiäsi tai verryttelemään kirjoittajan taitojasi. Kurssi on Vamosin kylällä ja koulutustilat sijaitsevat idyllisellä maatilalla.

TULOPÄIVÄ 02.10.

 • Majoittuminen. Tuloateria valmiina lautasella huoneistoissa odottamassa, sillä monet ovat matkustaneet koko yön.
 • Kokoontuminen illansuussa farmilla, tulo-info virvokkeineen, orientoituminen paikkaan. Luento ja tehtävä. Kävelemme kylän läpi tavernaan, jossa illallinen.

TOINEN PÄIVÄ, 3.10.

 • aamiainen klo 8.30-10 tavernassa, josta omatoiminen siirtyminen kokoustilaan farmille
 • miten aloitan kirjoittajan päivän hyvin?  Harjoitus.  Kirjoittamisen lukot ja miten pääsen niistä yli? Yhteinen omakustanteinen lounas Tunteet kirjoittamisen takana ja mitä niille voisi tehdä? Mikä minua estää kirjoittamasta tai kirjoittamasta eri tavalla kuin ennen?
 • iltaretki oliivitarhaan, jonka päätteeksi nousemme ylös vuorille paimenten luokse  illalliselle

KOLMAS PÄIVÄ, 4.10.

 • aamiainen tavernassa
 • rajoittavat uskomukset kirjoittamisen esteenä. Kirjoitusharjoitus ja sen purku.
 • lounas farmilla
 • kävelykirjoittamista. Kuljetus lähikylään (rantakylään sään salliessa), jossa harjoitustehtävä ja sen purku, pulahdus mereen ja lopuksi illallinen kylän tavernassa. 

NELJÄS PÄIVÄ, 5.10.

 • aamiainen
 • Mistä iloa ja innostusta, kun kirjoittaminen tökkii? Mistä aikaa kirjoittamiseen? Lähdetään retkelle Argiroupoliin ottamaan asiasta selvää. Harjoituksia. Neitsyeiden lähde, lyhyt kävely, lounas, Ajía Dynamin dynaamiset lähteet ja kahvit. kyläkahvilassa. Harjoitus. Paluu Vamosiin.

VIIDES PÄIVÄ, 6.10. sunnuntai, vapaapäivä.

 • aamiainen. Rannat ja lähikylät odottavat tai matkan voi suunnata ostoksille kulttuurikaupunki Haniaan. Merjalta voit kysyä etukäteen loistavia vinkkejä paikoista, jonne matkailija ei tavallisesti löydä!

KUUDES PÄIVÄ, 7.10.

 • aamiainen
 • Kirjoitusharjoitus Vamosin kylällä.
 • omakustanteinen lounas.
 • Harjoituksen purku ja asiaa kirjoittamisesta. Illalla syödään yhdessä Vamosin tavernassa.
 • SEITSEMÄS PÄIVÄ, 8.10.
 • aamiainen
 • Yhteenveto viikosta.
 • Yhteinen lähtöjuhla, aloitetaan valmistelut hyvissä ajoin porukalla ja viritetään tilan ulkouuniin tulet, tehdään piirakoita ja ruokaa yhdessä, syödään ja juhlitaan.

KAHDEKSAS PÄIVÄ, 9.10.

 • aamiainen
 • paluukuljetus kentälle pikkubussilla, jossa kuljettaja.

Hinta määräytyy majoitusvaihtoehdon mukaan. Osallistujat majoittuvat vierastaloissa, joissa 2-3 makuuhuonetta, keittiönurkka-oleskelutila, kylpyhuoneet, terassit tai parvekkeet. Vierastalot sijaitsevat joko farmilla (koulutuspaikka) tai kylässä, max. n. 1 kilometrin etäisyydellä farmista.

Majoitusvaihtoehdot ja kurssimaksut:

– Kaksi henkilöä / makuuhuone isommassa huoneistossa 1205€ / henkilö
– Yksi henkilö / makuuhuone isommassa huoneistossa 1275€ / henkilö
– Yksi henkilö pienessä huoneistossa (yksi makuuhuone, jossa parisänky) 1380€ / henkilö
– Pariskunta pienessä huoneistossa (yksi makuuhuone, jossa parisänky) 1240€ / henkilö

Kurssimaksuun sisältyy:

– Kirjoittajakurssi
– Lentokenttäkuljetukset Hania-Vamos-Hania
– Majoitus
– Aamiaiset
– Tulopäivän lounas
– 5 illallista, joista osa retkien ja iltaohjelmien yhteydessä (omakustanteiset ruokajuomat)
– 3 retkeä
– Läksiäisjuhla

Huomioitavaa

Suosittelemme Norwegianin aamulentoa klo 7.05 Helsingistä. Se laskeutuu klo 11 ja olemme sitä vastassa. Muista noutamisista sovitaan erikseen.

Jokainen ostaa ja varaa omat lentonsa sekä mahdolliset jatkokuljetukset kotimaassa. Me järjestämme lentokenttäkuljetukset.

Tulopäivän lounasta lukuun ottamatta lounaat eivät sisälly kurssimaksuun.

Ilmoittautuminen

Koulutukseen otetaan 12 osallistujaa ilmoittautumisjärjestyksessä. Kurssimaksu laskutetaan kahdessa erässä.

Merkitse ilmoittautumisen yhteydessä lisätietokenttään toivomasi majoitusvaihtoehto, jonka perusteella kurssimaksusi määräytyy.

LÖYDÄ KIRJOITTAMISEN ILO

-kirjoitusharjoituksia ja tehokkaita NLP-menetelmiä.

BLOGGAA PAREMMIN

Kurssilla saat vinkit siitä, miten kirjoitat kiinnostavia blogeja yrityksellesi tai yhdistyksellesi. Hyvä teksti luetaan ja se jää mieleen!

NÄIN TEKSTI PAREMMAKSI
Jokaisen kirjoittajan tekstiä voi aina parantaa! Ja kannattaa parantaa, sillä jokainen teksti kilpailee lukijasta ennennäkemättömän suuresti. Koulutuksessa pohditaan, millainen on hyvä otsikko, mikä on hyvä ja koukuttava aloitus, miten tekstiä kuljetetaan soljuvasti.

VIESTI HYVIN!
Hyvä tiedote on selkeä ja napakka, ja se luetaan. Mitä hyvässä tiedotteessa on ja mitä siihen ei kannata laittaa? Millainen on hyvä viestintäsuunnitelma?

TYÖN ILOA METSÄSTÄ!

Metsäretki, jonka aikana pohditaan työtä ja sen iloa sekä tavoitteita. Metsä tekee ihmiselle hyvää, samoin se, että työn haasteita pohditaan rauhassa leppoisassa ympäristössä.

Pyydä tarjouksia koulutuksista! terhi@metsaanmeni.fi, 050 5829623