Mä kirjan luin

Kalaonnea kaikille

Kalastaminen on mukavaa. Jokainen suomalainen voi kalastaa, sillä jokia, järviä, lampia ja meriä löytyy kaikkien lähettyviltä eikä välttämättä tarvita erityisiä välineitäkään. Pilkillä ja ongella pääsee hyvin liikkeelle.

Tommi Sarlin ja Pami Karvonen ovat harrastajakalastajia, jotka ovat kirjoittaneet yhdessä mainion kirjan Kalaonnea – järveltä ruokapöytään (Kirjapaja 2018). Kirjassa on hyviä ohjeita kalastamiseen eri vuodenaikoina. Lisäksi kirjassa on mukavia tarinoita tekijöiden omista kalareissuista.

Ja mikä parasta, kirjassa on hyviä reseptejä. Esimerkiksi särjestä voi kirjan ohjeilla valmistaa särkilaatikon taikka särkisopan. Särki kunniaan! Erilaisia kalan kastikkeita on paljon. Yllättäviäkin yhdistelmiä kalamiehet tarjoavat – kuten luumuhauen. Kokeiltava on!