Kreetalle! Lähde kirjoittamaan, purkamaan kirjoittamisen esteitä ja seikkailemaan!

Lähde kirjoittajakurssille ja koe samalla aito Kreeta! Kreetan kurssi on siirretty koronaviruksen takia keväälle 2021. Uusi kurssiaikaon 11.-18.4. 2021, jolloin Kreetan kukkaloisto on parhaimmillaan.


https://kreetanmaku.fi/kirjoittamisen-iloa-aarteiden-saarella-loyda-ilo-ja-vapaudu-kirjoittamisen-lukoista

Kreetan kurssilla saatamme piipahtaa kurkkaamaan, miten timjamihunaja syntyy.

Pidämme Kreetan-tuntija Merja Tuominen-Gialitakin kanssa kurssin pienellä ekologisella tilalla Vamosin kylällä. Kurssi alkaa 2.9. ja kestää kahdeksan päivää. Yksi päivä on vapaapäivä lepoa tai omaa kirjoittamista varten.

Kurssilla kirjoitetaan NLP-henkisesti. Mukaan voi tulla niin ammattikirjoittaja kuin harrastajakin – jokainen kirjoittaa omalla äänellään. Kurssilla etsitään kirjoittamisen iloa ja vapaudutaan kirjoittamisen lukoista ja esteistä.

Kurssilla on aikaa omaan kirjoittamiseen. Saat myös palautetta omasta tekstistäsi.

Merjan (http://kreetanmaku.fi)kanssa pääsemme seikkailemaan pikkukyliin ja pikkutiloille, jonne normituristi ei pääse. Kuulemme tarinoita Kreetan historiasta ja nykypäivästä. Yhtenä iltapäivänä kokkaamme yhdessä.

Vamos on kaunis pieni kylä Hanian lähellä. Se on aito kreetalaiskylä, turismia on vähän. Majoitumme tilalla uusiin huoneisiin, nautimme ihanaa kreetalaista ruokaa ja kirjoitamme oliivipuiden alla. Tilasta tietoa tässä: https://www.fabricahouses.gr/

kysy lisää terhi@metsaanmeni.fi

Kreeta
NLP
kirjoita
kirjat
kirjoittaminen
Kreetan kurssiin sisältyy yksi päivä yhdessä kokkaamista!