Kirjoita oliivipuun alla – Kreeta kutsuu kurssille

Kreetan kirjoittajakurssin ajankohta varmistetaan heti, kun se on mahdollista. Seuraamme tilannetta.

Tällä hetkellä sekä Norwegian että Finnair myyvät lentoja Haniaan. Hyvältä näyttää!

Kreetan päivien varmistumista odotellessa voitte lukea Merjan mahtavia tarinoita Kreetalta (www.kreetanmaku.fi) tai vaikka hänen kirjojaan (www.kreetankirjat.fi).

Onnistuin saamaan antikvariaatista Merjan loppuunmyydyn kirjan Viisaan syömisen lähteillä- kreetalaisen keittiön salaisuudet. Mahtava tietopläjäys, hyviä reseptejä.

Merja Tuominen-Gialitaki tuntee Kreetan kuin omat taskunsa. Hän vie hauskoille retkille, joille normituristi ei pääse.
Merja Tuominen-Gialitaki tuntee Kreetan kuin omat taskunsa. Hän vie kurssilaiset paikkoihin, joita normituristi ei löydä.

Miltä kuulostavat kesäkurpitsapyörykät, entä kanelinmakuinen linssikeitto? Kreetalla osataan.

Suosittelen käyttämään ainakin kreetalaista oliiviöljyä sekä fetaa joka päivä! Omasta kaapistani alkavat viime kesänä Kreetalta poimitut laakerinlehdet, fenkolit ja rosmariinit jo huveta. Odotan elokuun loppua myös yrttien poiminta mielessäni.

Elokuun kurssilla on luvassa kirjoittamista NLP-henkeen, yksi yhteinen kokkausiltapäivä sekä monia seikkailuja.

Terhi Friman kirjoittaa kouluttamaan. Terhi on kannustava kouluttaja ja hän on julkaissut kymmenen kirjaa.
Kreeta on yksi lempipaikoistani. Tule mukaan kirjoittamaan sinne! Kuva: Tiina Sangi.

Ohjelma tällä: http://metsaanmeni.fi/kreetalle/.